Proizvodi za prijenos energije

SKF Proizvodi za prenos energije je linija proizvoda koja pruža kompletan asortiman visoko kvalitetnih remenja, lanaca, spojnica, remenica, lančanika, čahura i čvorišta.

Potrebna u gotovo svakoj industriji, komponente prijenosa snage omogućuju procesima pokretanje spajanjem pokretnih dijelova u strojevima.

SKF proizvodi za prenos energije

Dobro dizajnirani pogon prijenosnog remenja prenosi snagu već dugi niz godina uz minimalno održavanje. Kao takvo, ulaganje u kvalitetne trake smanjuje ukupne troškove vlasništva nad svojom mašinom na dugi rok.

SKF nudi kompletan asortiman standardnih i sigurnosnih remena visokih performansi koji se mogu instalirati u različitim aplikacijama. SKF Xtra Power Transmission remeni, na primer, pogodni su za sve vrste industrijskih primjena i neke poljoprivredne mašine. Ovi remeni su dizajnirani da povećaju vijek trajanja vaše aplikacije i isporučuju do 40% više snage nego standardni zavijeni remeni.

Izvedba remenice jako ovisi o izvedbi kolotura. Visokokvalitetne remenice mogu značajno povećati životni vijek remonta i smanjiti ukupni trošak vlasništva nad vašim strojevima.

Na SKF-u nudimo niz remenica za prijenos snage koji su:

  • Proizvedeno prema relevantnim ISO ili RMA standardima kako bi se osigurala optimalna izvedba
  • Statički uravnoteženo s balansiranjem kvalitete G6.3
  • Opremljena je s konusnim brazdama za brzu i točnu instalaciju
  • Fosfatno premazano za otpornost na koroziju
    SKF također nudi niz remenica remena, s konusnim, konusnim grmom ili “QD” konfiguracijom. Na zahtjev su dostupni i sklopovi za blokiranje.

Dobro osmišljen pogonski lanac prijenosa snage učinkovito prenosi mehaničku energiju s jedne osovine u drugi. SKF prijenosni lanac proizveden je u najsuvremenijim postrojenjima, koristeći uske kontrole kvalitete. Svi proizvodi su u skladu s ISO standardima i drugim industrijskim standardima kao što su ANSI, BS, DIN i JIS.

U skladu s standardnim ANSI-om za zupčasti sustav, H, SH, SPH i SHH lanac prijenosnih lanaca nude izvrsnu čvrstoću i kapacitet opterećenja za zahtjevne primjene i opterećenje udaraca. To je postignuto korištenjem debljih ploča, većim pločastim profilom i upotrebom otvrdnutih iglica, što osigurava poboljšani vijek trajanja.

SKF Lančanici

Lančanici prijenosnici snage SKF dolaze u širokom rasponu veličina. S opsežnom dostupnom ponudom, nikada se nećete morati brinuti o pronalaženju savršene veličine lančanika za vašu aplikaciju.

Naši prijenosni zupčanici dostupni su u različitim konfiguracijama glavčine kao što su ploča, jednostruki čvor i dvostruka čahura. Oni također dolaze s dodatnim konusnim grmljem radi lakšeg ugradnje i uklanjanja. Veličina ispod 25 zuba standardna je s otvrdnutim zubima radi optimalnog životnog stanja zupčanika.